Predošlé
Ďalšie

Avaya Workplace

Zrýchlite tempo podnikania

Namiesto toho, aby ste menili spôsob práce, umožnite svojim zamestnancom cestu k bezproblémovej komunikácii – efektívnym spôsobom, ako sa spojiť, komunikovať a zdieľať – kedykoľvek, kdekoľvek a čokoľvek chcú.
 
S aplikáciou Avaya Workplace je komunikácia priamo integrované do aplikácií, prehliadačov a zariadení, ktoré vaši zamestnanci používajú každý deň, čím sa vytvára jeden, výkonný prístupový bod pre hovory, správy, stretnutia a tímovú spoluprácu. Napríklad:
  • Hovory a správy
  • Stretnutia a konferencie
  • Spolupráca v pracovných tímoch

Ľahko získate prístup k svojim zoznamom kontaktov, kliknutím zavoláte, spustíte video reláciu alebo naplánujete a pripojíte sa k stretnutiu – to všetko z rovnakého známeho a intuitívneho používateľského rozhrania. Aplikácie Avaya Workplace založené na protokole SIP sa aicky prispôsobia telefónu, tabletu alebo prehliadaču, ktorý používate, aby vám zabezpečili optimálne používanie naprieč rôznymi platformami a typmi zariadení.

Jedna aplikácia - prehľad o vašom dni

Náš dizajn „mobile first“ zahŕňa prehľadnú domovskú obrazovku, ktorá udržiava všetku vašu komunikáciu na jednom mieste a poskytuje prehľad o vašom dni. Môžete si rýchlo prezrieť schôdzky, správy a históriu svojej komunikácie. Intuitívne rozhranie zamerané na efektivitu vám umožňuje prezerať multimediálne správy, vybaviť zmeškané hovory a pripájať sa k audio alebo video konferenciám – to všetko jediným dotykom.

Zjednodušené nasadenie s platformou Avaya IP Office

  • Zjednodušené dodanie softvéru vrátane možností VMware a Software only, ktoré umožňujú zákazníkovi vybrať si spôsob dodania a kontroly
  • Nasadenie Software Only (iba softvér)  – aplikácie dodávané spoločnosťou Avaya
  • Podpora hybridného cloudu (CPaaS) – t. j. zákazníkom hostovaný cloud využitím hypervízora VMware alebo poskytovateľa cloudu a podporovaná je infraštruktúra operačného systému RHEL 8.4. Verejný cloud vrátane AWS, Azure, Google Cloud Platform, IBM BlueMix, IBM Cloud for Financial Services (FIPS 140-2 Level 4)..atď.
Product_Avaya UC_Y22_01
Product_Avaya UC_Y22_01

Nasadenie Avaya Workplace je založené na otvorenom, zabezpečenom a multi-cloude (voliteľné). Je vhodný pre podnik každej veľkosti, uspokojí vašich zamestnancov s obchodnými výsledkami.

Podporuje aktualizáciu/migráciu softvéru starších systémov, maximalizuje ochranu a využitie vašich investícii pomocou inovovaného riešenia. Väčšia kompatibilita s flexibilným plánom zariadení na použitie pre pracovníkov, CSR, správu a ďalšie funkcie organizácie.

Spoločnosti Avaya môžete dôverovať pri všetkých veľkostiach a typoch riešení pre podnikových zákazníkov, ktoré sa škálujú od malých pobočiek až po globálne podnikové siete s až 250 000 používateľmi. A s viac ako 28 miliónmi používateľov na celom svete v 190 krajinách. 2 milióny RD výdavkov a viac ako 4200 patentov, ako aj odborníkom z oddelenia podpory od lokálneho partnera                         (t. j. FATRA-COM).

product_Avaya UC_Y22_08
product_Avaya UC_Y22_08

Platforma Avaya Aura je založená na otvorených priemyselných štandardoch, podporuje interoperabilitu dodávateľov a ekosystémy tretích strán, aby vyhovovala potrebám podnikov a posunula ich na novú úroveň výkonnosti.

Nové komponenty platformy Aura sú podobné, ale zjednodušené licencie Avaya Aura Suite v Core a Power úrovni, aby sa zákazníkom Avaya Aura poskytli jednoduchšie možnosti nákupu.

Aplikácie Avaya Aura dodávané spoločnosťou Avaya Workplace, poskytujú komplexný balík pokročilých komunikačných aplikácií pre hlas, video, mobilitu, správy, konferencie, kontakt so zákazníkmi a ďalšie.

product_Avaya UC_Y22_07
product_Avaya UC_Y22_07

Avaya OneCloud poskytuje model predplatného vrátane UCaaS a CCaaS na zlepšenie celkovej skúsenosti so službami pre zamestnancov a zákazníkov.

Zjednodušená licencia Aura Suite rozdelená na Core a Power. Core zahŕňa kompletnú platformu Avaya Aura Communication Manager, Session Manager, System Manager, Presence Services, Session Border Controller for Enterprise a používateľské oprávnenia pre klientov Avaya Equinox. Power: zahŕňa všetky funkcie v Core a navyše Avaya Workplace Conferencing (Host).

CCaaS zjednodušuje aj riešenie kontaktného centra podľa modelu predplatného. Vaša firma môže byť flexibilnejšia a rozvíjať svoje CSR za kratší čas nasadenia a úsporu kapitálových investícií.

product avaya
product avaya

Stretnutie kdekoľvek pre rýchlejšie a lepšie výsledky

Konferencie na podnikovej úrovni sú ľahko dostupné prostredníctvom nášho komplexného klienta Avaya Workplace. Zahrnuli sme doň vysokokvalitné audio konferencie s vysokým rozlíšením pre viac strán, multi-stream videokonferencie s vysokým rozlíšením a rozsiahlu webovú spoluprácu na zdieľanie obsahu. Počas stretnutí máte k dispozícii rozsiahle ovládacie prvky moderátora, môžete sa presúvať medzi aplikáciami a nahrávať zvuk a video na neskoršie prezeranie. Získate spoľahlivú a bezpečnú komunikáciu na akomkoľvek zariadení kdekoľvek bez potreby pripojenia VPN.

Môžete dokonca streamovať zasadnutia mestskej rady, školenia a iné prenosy až pre 100 000 účastníkov. Budete mať tiež plnú interoperabilitu s prakticky akýmkoľvek systémom videomiestností. To znamená, že môžete chrániť svoje existujúce investície do videa a zároveň rozšíriť HD video na všetky zariadenia.

Pracujte z rôznych miest - ale vždy s rovnakým zážitkom

  • Webová spolupráca a streamovanie udalostí pre až 100 000 divákov, zdieľanie obrazovky a aplikácií, tabule a ovládanie vzdialenej pracovnej plochy.
  • Bohaté HD video a vysoko škálovateľný zvuk, interoperabilné s mnohými konferenčnými systémami, s konferenčným zobrazením „Hollywood Squares“, ktoré podporuje viacero veľkých stretnutí.
  • Softvér založený na technológii WebRTC a HTML5 bez nutnosti sťahovania pre bezproblémovú spoluprácu.
Powerful Avaya IX Meetings – Meet your daily work
Powerful Avaya IX Meetings – Meet your daily work

Dosiahnite lepšie výsledky rýchlejšie ako kedykoľvek predtým

Všetko to podporí aj pohlcujúca spolupráca a videokonferencie, sloboda používania akéhokoľvek zariadenia a ďalšie funkcie. Poskytnite zamestnancom a zákazníkom lepšie zážitky všade, kam sa pozrú.

  • Super schopnosti pre vašich zamestnancovDajte každému vo vašej organizácii nástroje, ktoré potrebujú na rýchlejšiu, nepretržitú spoluprácu – aby boli vždy pripravení konať.
  • Rýchlejšie rozhodnutia, lepšie výsledkyOdstráňte bariéry naprieč vašou organizáciou a pomôžte svojim tímom pracovať rýchlejšie, nadviazať zmysluplnejšie spojenia a riešiť problémy okamžite.
  • Jednoduchá a pohlcujúca účasť – Jednoducho sa pripojte na stretnutia a rozhovory kliknutím z akéhokoľvek zariadenia, kdekoľvek na svete. Video, zdieľanie obrazovky a aplikácií a tímový chat umožňujú všetkým byť v rovnakom virtuálnom priestore.
product_Avaya UC_Y22_10
product_Avaya UC_Y22_10

Avaya Spaces - plne integrovaná pracovná spolupráca

Avaya Spaces je hlavným nástrojom na poskytovanie nepretržitého zážitku zo spolupráce v pracovných tímoch, vrátane celého radu cloudových nástrojov na tímovú spoluprácu a stretnutia s možnosťami správ, audio a video konferencií, zdieľania súborov a ďalších funkcií v jednoducho použiteľnej aplikácii, ktorú môžete používať odkiaľkoľvek. Môžete ju používať na svojom notebooku v práci, na tablete doma alebo na telefóne na cestách. Pre tímy, ktoré potrebujú efektívny spôsob, ako umožniť komunikáciu, spravovať úlohy a byť produktívnejší bez toho, aby ich zahltili e-maily, poskytuje Avaya Spaces správnu rovnováhu medzi funkciami a jednoduchosťou.

  • Cloudové priestory — Online priestory orientované na témy alebo projekty, ktoré vytvárate, aby ste spojili ľudí, obsah a komunikáciu na jednom mieste. V týchto huboch môžu vaše tímy chatovať, stretávať sa, organizovať a riadiť svoje aktivity prostredníctvom webového prehliadača alebo mobilnej aplikácie.
  • Chat — Pokračujte v chatovaní aj vtedy, keď nie ste online, a nadviažte na konverzáciu na akomkoľvek zariadení — od smartfónu, cez tablet až po laptop s výhodami bezpečnosti a správy firemnej aplikácie.
  • Stretnutia — Zvyšujte produktivitu a zlepšujte vzťahy prostredníctvom osobných stretnutí s HD zvukom, videom a zdieľaním obsahu prakticky z akéhokoľvek miesta a zariadenia. K dispozícii je aj telefonické pripojenie s miestnym prístupom v 40 krajinách.
  • Organizácia — Prestaňte hľadať najnovšie aktualizácie a súbory v e-mailoch alebo viacerých aplikáciách. Zdieľajte súbory, chatujte a organizujte stretnutia vo vašich organizovaných tímových priestoroch orientovaných na konkrétne témy.
  • Správa — Koordinujte prácu naprieč tímami, prideľujte úlohy a sledujte pokrok projektov, to všetko vo vašich trvalých priestoroch.

Prípadová štúdia : Ako môže produktivita rásť s Avaya Spaces

ĽUDSKÉ ZDROJE

  • Vytvorte úložisko pre nových zamestnancov a oddelenia: Noví zamestnanci začnú správne s informáciami usporiadanými podľa tém alebo skupín.
  • Sledujte často kladené otázky: Od najlepších miest na rýchle občerstvenie až po informácie o zdravotných benefitoch — je dobrý nápad mať tieto informácie čo najdostupnejšie.

MARKETING

  • Spolupracujte na projektoch: Keď sa kreatívne mysle spoja, projekty môžu zažiariť — ale môže byť aj ťažké udržať tieto kreatívne nápady organizované. S Avaya Spaces môžete brainstormovať, tvoriť a vylepšovať nápady — všetko na jednom mieste.
  • Sledujte dokončenie úloh: Nemusíte sa pýtať, či je niečo hotové a pripravené na ďalší krok — viete to hneď. Uvidíte kontextové informácie na prvý pohľad, takže práca môže pokračovať hladko a bez zdržaní.
product-avaya 99
product-avaya 99

Avaya Workplace | Avaya One Cloud – UCaaS

Avaya Workplace poskytuje základné aplikácie Avaya Aura, pričom hybridné cloudy sú k dispozícii podľa vášho výberu, bez ohľadu na to, či je vaša implementácia on-premise, v súkromnom cloude (UCaaS), verejnom cloude (ACO) alebo v hybridnom mixe.

Vyvažovanie nákladov, rizík a budúceho rastu

Prechod z jednorazových riešení na integrovanú, multimodálnu komunikačnú architektúru sa môže zdať náročný:

  • Je potrebné využiť a zefektívniť existujúce investície do sieťových systémov, zdrojov a školení, pričom tieto kroky musia byť vyvážené s budúcim rastom a požiadavkami podniku.
  • Centralizovaná kontrola nad základnými službami musí byť vyvážená potrebou personalizovaného prístupu ku kolaboratívnym aplikáciám. Rôzne preferencie používateľov a nové populárne zariadenia musia byť zohľadnené, ale zároveň je potrebné dbať na potreby celej firmy.
  • Zjednodušené inštalácie, nasadzovanie a spravovanie politiky musia brať do úvahy potreby ochrany súkromia a bezpečnosti, čím sa zabezpečí ochrana údajov zamestnancov a zákazníkov.

Riešenie Avaya Workplace je navrhnuté tak, aby vám pomohlo vyvážiť tieto potreby a vytvoriť skutočnú hodnotu pre váš podnik tempom, ktoré dáva zmysel pre váš biznis.

Avaya OneCloud UCaaS